Årsmöte 15 feb 2021 – halvdigitalt

15 februari, 2021 av Annalena Levin

Kårens första delvis digitala årsmöte är genomfört! Här ser du kallelsen!

Duktiga utmanare höll i mötet och spårare gjorde årsmötesbingo, och upptäckare och äventyrare deltog och röstade!

Även familjescouter deltog digitalt och styrelse, revisorer och valberedning. Carl läste upp verksamhetsberättelsen som du kan hitta här.

Lena Ekman avtackades för sin tid i styrelsen med överraskning hemma på kontoret. Valberedningen hade gjort ett bra jobb och Ruben Östlund som suttit där i 3 år avtackades också. Madeleine Algons gör en paus då familjen bor i USA några år.

Nyvald vice ordförande blev Tony Wingqvist och ny suppleant i styrelsen blev Anders Mellgren. Omvalda i styrelsen är Annalena Levin ordförande, Sara Emilsson kassör, Sandra Påsse sekreterare, Gösta Krona kårledare, Johanna Gustafsson suppleant. Här ser du valberedningens förslag som blev godkänt.

Vi beslutade om att tillsätta arbetsgrupper (se proposition här), kårmedlemsavgift till 100kr/termin 2022 och ett digert årsprogram med hajker, sommarläger, familjescouting mm Här hittar du årsprogrammet!

Sara redovisade ekonomin som i år var ovanligt stor pga försäljning av Botered och köp av Högsäter.

Halvdigitalt årsmöte
Halvdigitalt årsmöte foto Gunvor Påsse
ljusmys i scoutkyrkstugan
ljusmys i scoutkyrkstugan hos spårarscouter och Anna och Kattis. Foto Katarina Sundin