Avdelningar i Hunnebergs scoutkår

Vi har flera avdelningar i kåren men träffas oftast på måndagar kl 18:00-19:30 utanför scoutkyrkstugan i Västra Tunhem

Familjescouterna är till för barn 0-7 år ihop med en eller två vuxna. De träffas på vissa lördagar kl 10-12 vid kårens scoutgård Högsäter på Hunneberg. Ronja Levin är ansvarig avdelningsledare ihop med Annalena Levin. Välkomna!

Spårarscouterna är våra yngsta scouter 8-9 år som deltar utan föräldrar och Katarina Sundin är ansvarig avdelningsledare ihop med Anna Lindblom.

Upptäckarscouterna är nästa nivå med scouter och där är Annalena Levin ansvarig avdelningsledare tillsammans med Ozzy Levin. Upptäckarscouterna är 10-11 (12) år gamla.

Äventyrarscouterna är ett härligt äventyrligt gäng mellan 12-15 år! De har Gustav Ekman och Evelina Karlsson som avdelningsledare.

Sandra Påsse är ansvarig avdelningsledare för utmanarna tillsammans med Tony Wingqvist. Utmanarna är mer självständiga och planerar mycket av sina aktiviteter och projekt själva. De är (15) 16-18 år

Roverscouterna 19-25 år bestämmer sitt program helt själva och träffas vid olika tillfällen och inför olika aktiviteter. De är ofta med som ledare och hittar på saker ihop med distriktets jämnåriga scouter.

Pysselscouterna är en egen avdelning för alla åldrar som gillar att pyssla. De träffas ca en gång i månaden. Sandra Påsse håller ihop dessa träffar.

Hantverksscouterna är ett gäng mest äldre medlemmar som väver och stöper ljus bl.a. De håller till i scoutkyrkstugan i stora salen på onsdagar. Wiveka Påsse är ledare där. Alla som vill får delta!

Innebandygänget träffas och spelar innebandy oftast på söndagar. Alla som vill får delta! Kontakta Erik Påsse om du vill delta!